Počutite se udobno v svoji koži

S kozmetičnim delom sem se prvič srečala kot majhna punčka, ko me je svoja mama večkrat vzela s seboj v kozmetični salon, kamor je hodila na pedikuro. Sicer se bo čudno slišalo , ampak mene je tako navdušilo koliko kože je kozmetičarka postrgala stran in kako so bile noge potem lepe in urejene. Vedno sem sanjarila kako bom nekoč imela svoj salon in bodo prihajale in odhajale zadovoljne stranke. Z mamo še danes radi obujava spomine, kako sem ji že takrat govorila, da ko bom velika, ji bom jaz urejala noge in točno tako je danes.

In tako se je tudi začelo ko sem se po osnovni šoli vpisala v srednjo kozmetično šolo na Poljanah, kjer sem spoznala tudi druge kozmetične panoge. Spoznala sem tudi svojo drugo strast- nohti. Vedela sem, da sem našla pravi poklic, ki mi bo pisan na kožo. Da bom obkrožena z ljudmi, jih urejala in delala, da se bodo dobro počutili v moji družbi. Ker sem bila v šoli vedno pridna,  sem se odločila še okrepiti svoje znanje in šolanje nadaljevala na Visoki šoli za storitve, kjer sem pridobila ogromno novega znanja.

Tako pa sem se leta 2015 le opogumila stopiti na samostojno pot in odprla svoj kozmetični salon.

Mateja Erman Štanta

Ker pa mi je moj čas zelo dragocen in ga želim vedno v celoti dobro izkoristiti, sem se leta 2020 v času zaprtja salonov, vpisala na dodatno izobraževanje v program Dermaestetik (Aikon Academy). Nato sem v začetku leta 2021 uspešno opravila izpit in s tem pridobila naziv dermaestetik v kozmetični terapiji. Ob bolj podrobnem poznavanju delovanja kože sem odkrila svoje novo poslanstvo v kozmetični terapiji. V tem času sem se navdušila nad Innofacial in Microneedling postopkom in začela dosegati odlične rezultate na področju kozmetične terapije.

V življenju verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Svoje storitve želim vedno nadgrajevati in tako sem v letu 2021 začela sodelovati tudi s kozmetiko Skeyndor. Pri diagnostiki uporabljam Skeyndor diagnostično kamerco s katero lahko podrobno preverim stanje epidermisa (zgornja plast kože). S tem načinom dela lahko stranki nudim kvalitetno in ustrezno storitev glede na stanje njene kože.

V letu 2022 sem se odločila še dodatno nadgraditi svoje znanje v nadaljevanjem programu Mediestetik. K diagnostiki sem dodala tudi novo diagnostično aparaturo – Ultrazvok kože, katera mi omogoča vpogled v staje dermisa (srednji sloj kože).

S svojim strokovnim znanjem in individualnim pristopom vam želim pomagati reševati težave, da se boste dobro počutili v svoji koži. Moje poslanstvo je deliti pozitivno energijo in delati ljudi srečne.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam pomagamo!