Počutite se udobno v svoji koži
Megan
Sistem zagotavlja največjo prepustnost in učinkovitost, saj vsak snop svetlobe prodre v različne ravni vaše kože.
Vsak koncentrat je posebej prilagojen za vsako potrebo vaše kože.
Dermalna regeneracija ki je 4x učinkovitejša od podobnih tretmajev s posebno tehnologijo
Nega obraza

V salonu opravljamo osnovno kozmetično nego, nego s kislinami, INNOFACIAL nego in karboksi terapijo. V naši ponudbi najdete tudi barvanje trepalnic in barvanje ter oblikovanje obrvi. Več si lahko ogledate tudi v našem ceniku.

Depilacija

V salonu opravljamo depilacije nog, depilacije rok, depilacije obraza, depilacije pazduh, depilacije intimnih predelov, depilacije prsi in še druge. Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Manikura

V salonu ponujamo klasično lakiranje nohtov, permanentno lakiranje nohtov, podaljševanje nohtov, korekturo podaljšanih nohtov. Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Microneedling

Microneedling ali iglična mezoterapija je postopek, ki se uporablja za pomlajevanje kože. Je minimalno invaziven in varen kozmetični postopek z visoko učinkovitostjo in minimalnim časom okrevanja. Mikro poškodbe sprožijo proces celjenja in nastanek novega kolagena, elastina ter hialuronske kisline.

Innofacial nega

InnoFacial je najmočnejši neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic.

Karboksi terapija

Terapija ogljikovega dioksida – CO2 ali karboksi terapija (brez uporabe igle) velja za enega od največjih prebojev v lepotni industriji. Je varna in klinično dokazana metoda za pomladitev in obnovo kože. Vaša koža bo že po prvi uporabi bolj polna, gladka in sveža.

Kozmetika Aikon

V kozmetičnem salonu EM uporabljamo kozmetiko AIKON. AIKON je slovenska blagovna znamka, ki svoj slogan “Advanced Skin Therapy” uresničuje skozi učinkovito in celostno reševanje problematik kože. Aikonov celostni pristop je osebno prilagojen in kot tak predstavlja protiutež “one size fits all” rešitvam. Kozmetiko AIKON lahko kupite tudi pri nas v salonu.

Pedikura

V salonu ponujamo klasično pedikuro, klasično pedikuro z lakiranjem in medicinsko pedikuro (sanacija kurjih očes, vraščenih nohtov, ragad). Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam pomagamo!