Počutite se udobno v svoji koži

EM

Naše storitve
Manikura

V salonu ponujamo klasično lakiranje nohtov, permanentno lakiranje nohtov, podaljševanje nohtov, korekturo podaljšanih nohtov. Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Pedikura

V salonu ponujamo klasično pedikuro, klasično pedikuro z lakiranjem in medicinsko pedikuro (sanacija kurjih očes, vraščenih nohtov, ragad). Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Depilacija

V salonu opravljamo depilacije nog, depilacije rok, depilacije obraza, depilacije pazduh, depilacije intimnih predelov, depilacije prsi in še druge. Več lahko preverite tudi v našem ceniku.

Nega obraza

V salonu opravljamo osnovno kozmetično nego in nego s kislinami. V naši ponudbi najdete tudi barvanje trepalnic in barvanje ter oblikovanje obrvi. Več si lahko ogledate tudi v našem ceniku.

Microneedling

Microneedling ali iglična mezoterapija je postopek, ki se uporablja za pomlajevanje kože. Je minimalno invaziven in varen kozmetični postopek z visoko učinkovitostjo in minimalnim časom okrevanja. Mikro poškodbe sprožijo proces celjenja in nastanek novega kolagena, elastina ter hialuronske kisline.

Kozmetika Aikon

V kozmetičnem salonu EM uporabljamo kozmetiko AIKON. AIKON je slovenska blagovna znamka, ki svoj slogan “Advanced Skin Therapy” uresničuje skozi učinkovito in celostno reševanje problematik kože. Aikonov celostni pristop je osebno prilagojen in kot tak predstavlja protiutež “one size fits all” rešitvam. Kozmetiko AIKON lahko kupite tudi pri nas v salonu.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam pomagamo!
Instagram did not return a 200.