Počutite se udobno v svoji koži

S kozmetičnim delom sem se prvič srečala kot majhna punčka, ko me je svoja mama večkrat vzela s seboj v kozmetični salon, kamor je hodila na pedikuro. Sicer se bo čudno slišalo , ampak mene je tako navdušilo koliko kože je kozmetičarka postrgala stran in kako so bile noge potem lepe in urejene. Vedno sem sanjarila kako bom nekoč imela svoj salon in bodo prihajale in odhajale zadovoljne stranke. Z mamo še danes radi obujava spomine, kako sem ji že takrat govorila, da ko bom velika, ji bom jaz urejala noge in točno tako je danes.

In tako se je tudi začelo ko sem se po osnovni šoli vpisala v srednjo kozmetično šolo na Poljanah, kjer sem spoznala tudi druge kozmetične panoge. Spoznala sem tudi svojo drugo strast- nohti. Vedela sem, da sem našla pravi poklic, ki mi bo pisan na kožo. Da bom obkrožena z ljudmi, jih urejala in delala, da se bodo dobro počutili v moji družbi. Ker sem bila v šoli vedno pridna,  sem se odločila še okrepiti svoje znanje in šolanje nadaljevala na Visoki šoli za storitve, kjer sem pridobila ogromno novega znanja.

Tako pa sem se leta 2015 le opogumila stopiti na samostojno pot in odprla svoj kozmetični salon.

V teh letih sem spoznala veliko prijetnih in dobrih ljudi, med njimi tudi Nejo s katero sva postali zelo dobri prijateljici in zaupnici. Po 10 letih prijateljstva pa sva svojo pot združili tudi v poslovnem svetu. Postala je moja desna roka v salonu in to je bila ena boljših odločitev v življenju.

Svoje znanje še naprej nadgrajujem in izpopolnjujem z dodatnimi tečaji. V letošnjem letu (2021) sem opravila izpit na programu Dermaestetik (Aikon Academy). Zelo sem se navdušila nad kozmetiko Aikon, katero uporabljam v salonu že od samega začetka. Navdušila sem se nad Innofacial nego obraza ter nad Microneedling postopkom, katerega sem začela izvajati pod njihovim vodstvom in začela dosegati odlične rezultate tudi na področju kozmetične nege.

S svojim strokovnim znanjem in individualnim pristopom vam želim pomagati reševati težave, da se boste dobro počutili v svoji koži. Moje poslanstvo je deliti pozitivno energijo in delati ljudi srečne.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam pomagamo!