Počutite se udobno v svoji koži
MEGAN

PRIHODNOST PROFESIONALNE ESTETIKE JE ŽE TU!

Doživite najnaprednejše tehnološke in kozmetične inovacije, ki vas bodo popeljale v prihodnost. MEGAN je inovativna rešitev, ki vam omogoča nego in izboljšanje kože na povsem nov način.

Sistem MEGAN, ki ga je razvil Skeyndor, temelji na najnovejših dosežkih lepotne znanosti in predstavlja vrhunec 50-letnih raziskav in izkušenj.

TRI SYNERGY TECH™ – EVOLUCIJA V KOZMETIČNI TEHNOLOGIJI

Tri Synergy Tech™ je prva tehnologija, ki združuje vse prednosti tehnologij Hi-Freq, Dermaboost in Deep RGB. Skupaj s kozmetiko Hi-Tech Performing ustvarja popolno sinergijo in zagotavlja spektakularne učinke. Pred in po kozmetičnih tretmajih, ki vključujejo naprave, boste opazili neverjetne rezultate.

TEHNOLOGIJE GLOBINSKE OBNOVE SE ZAČNEJO S TEHNOLOGIJO HI-FREQ

Hi-Freq je prvi korak v sistemu MEGAN® in omogoča reaktivacijo kože iz globine. S pomočjo visokofrekvenčnega monopolarnega kapacitivnega toka in prevodnega gela Hi-Freq se stimulira, regenerira in preoblikuje najgloblje plasti kože.

NAJVEČJA PREPUSTNOST IN UČINKOVITOST Z DERMABOOST IN DEEP RGB

Drugi korak vključuje tehnologiji Dermaboost in Deep RGB, ki omogočata neposreden dostop do najglobljih plasti kože. Dermaboost poveča prodornost in izboljša absorpcijo aktivnih sestavin z uporabo najsodobnejših tokov hidroelektroporacije, posebej prilagojenih za sistem MEGAN. Tehnika Deep RGB pa aktivira fotostimulativne koncentrate LED Active, ki so oblikovani s pomočjo tehnologije Drone Cosmetic. Vsak snop svetlobe prodre v različne ravni kože in se uporabi s posebnim koncentratom za vsako potrebo: pore, svetlost, čvrstost, madeži, gube in ohlapna koža.

TEHNOLOŠKA SINERGIJA Z DVOJNIM DELOVANJEM

Tehnologiji Dermaboost in Deep RGB sta inovativno združeni v eni sami ročni enoti, ki deluje na srednji frekvenci z različnimi stopnjami modulacije. Ta prelomna kombinacija omogoča najboljše rezultate pri regenerativnih tretmajih za obraz in telo.

MEGAN – VRHUNEC INOVACIJ: MEGAN je sistem, ki združuje tehnologijo Tri Synergy Tech™ in visokotehnološko učinkujočo kozmetiko za rezultate brez primere. Ne samo, da boste opazili izboljšanje kože dlje časa v primerjavi z običajnim zdravljenjem, temveč boste tudi takoj opazili bolj pomlajeno kožo.

Z MEGAN-om boste dosegli vidne rezultate na vsakem koraku. 96 % uporabnikov je opazilo izboljšanje kože dlje časa v primerjavi z običajnim zdravljenjem, medtem ko je 100 % uporabnikov opazilo takojšnje rezultate in bolj pomlajeno kožo v primerjavi z običajnim zdravljenjem.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam pomagamo!