Počutite se udobno v svoji koži

EM

ZJAVA O ZASEBNOSTI

Spletno mesto kozmeticnisalon-em. si spoštuje zasebnost obiskovalcev spletne strani.

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnim zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (uredba GDPR) in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave.

LASTNIK SPLETNEGA MESTA

Ime podjetja: Kozmetični salon EM Mateja Erman s.p.

Davčna številka podjetja: 83043101

Telefon: 040 646 331

Vaše osebne podatke hranimo in obdelujemo samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

PODATKI

Na našem spletnem mestu ne uporabljamo kontaktnih obrazcev, zato na spletnem mestu ne zbiramo imena, priimka, poštnega naslova in ostalih podatkov za namen pošiljanja e-novic.

Tehnične podatke samodejno zajamejo sistemi ob obisku spletne strani (kot na primer o brskalniku, operacijskem sistemu ali uri zapustitve strani). Ti podatki se zajamejo samodejno, ko vstopite na našo spletno stran. Uporaba teh podatkov je namenjena za delovanje strani.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Piškotki služijo prilagajanju spletnih vsebin po uporabnikovih željah in optimizaciji uporabe spletne strani. Služijo tudi pri pripravi anonimnih statističnih podatkov, ki nam pomagajo razumeti uporabnikovo uporabo spletne strani in pripomorejo k izboljšavi vsebine spletne strani brez osebnega izpostavljanja uporabnika.

Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo. Začasni ali sejni piškotki na vaši napravi ostanejo do odjave iz spletnega brskalnika, nato se izbrišejo. Trajni ali shranjeni piškotki na vaši napravi ostanejo tekom celotnega časovnega intervala, ki je določen v parametrih piškotka, ali dokler jih uporabnik lastnoročno ne izbriše.

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje piškotke:

Piškoti, ki so obvezni za delovanje spletne strani in funkcionalni piškotki

wordpress_test_cookie, poudnik kozmeticnisalon-em.si (WordPress), trajanje: seja

Piškotki namenjeni za statistiko in analizo

_ga, ponudnik .gstatic.com, trajanje: 11 mesecev

6. 5. 2020, Domžale